TEAM WOLF-FIT

Lise Wolff

Box owner, Coach, Certified Nutrition Specialist, Athlete

 • CrossFit Level 2 Trainer

 • Precision Nutrition Level 1 Certified
  Kostholdsveileder

Lise Wolff begynte med CrossFit i 2015. Som mamma for to små gutter og som jurist med lederstilling var hun på utkikk etter en effektiv treningsform som bidro til å få hverdagskabalen til å gå opp. Hun var litt skeptisk da hun entret sin første CrossFit-time, men veien til å elske sporten var kort. Lekerommet til guttene hjemme ble etterhvert byttet ut med eget treningsrom. Plutselig var tiden inne for å åpne egen box, for å følge drømmen om å jobbe med det man virkelig elsker og for å få andre til å oppleve de fantastiske effektene denne typen trening gir. Lise digger variasjonen CrossFit byr på, og ikke minst lagfølelsen og samholdet i miljøet, da dette er noe hun har savnet etter hun sluttet som basketballspiller. Lise jakter på å bli bedre i CrossFit dag for dag og er veldig aktiv i sporten. I 2019 kom hun på 7. plass i Norgesmesterskapet i Functional Fitness (Masters).

Jøran Frustøl

Box owner, Head Coach, Certified Nutritionist, Athlete

 • CrossFit Level 2 Trainer

 • Eleiko Strength Coach Level 1

 • Personlig trener [AFPT]

 • Kostholdsveileder [AFPT]

Høsten 2016 prøvde Jøran CrossFit under sterk tvil og ble hektet umiddelbart!

3 år senere sitter han i sin egen Box.

Før CrossFit hadde han store helseplager som astma, kraftig allergi, flere kneoperasjoner, vond rygg, og overvekt. Han fikk gjentatte beskjeder om at hopp og sprett ikke var for han, på grunn av helsetilstanden. Men hvem ler nå?

Jøran har aldri vært så Fit.

 CrossFit endret livet hans.

 

''Wheter you think you can or you think you can't, you're right.''

-Henry Ford

KIM Håland

Coach, Athlete

 • CrossFit Level 1 Trainer

 

Treningsreisen til unge Håland startet på treningssenteret, og som mange har erfart kommer motivasjonen i små doser der. Møtet med CrossFit høsten 2015 endret forholdet til trening, og han trengte bare 1 prøvetime før han var solgt. Den effektive treningsformen, det sosiale samholdet og den kontroversielle måten å trene på hvor man blander styrketrening og kondisjon satt som et skudd. Bedre livsstil og nye sunne vaner kom på kjøpet. I det siste har fokuset vært på olympisk vektløfting, men han kombinerer dette med CrossFit.
Kim er over gjennomsnittet interessert i olympisk vektløfting og ryktene sier at han har sett alt på YouTube og er ekspert på hook-grip. I dag jobber han som miljøarbeider i barnevernet og studerer Markedsføring & Ledelse på fulltid ved Universitet i Agder. Kim er en ja-person, han stiller alltid opp, er positiv og en lojal soldat!

Karianne Sørtveit

Coach, Athlete

 • CrossFit Level 1 Trainer

 • Eleiko Strength Coach Level 1

 • Personlig trener

 • Mellomfag idrett

 

Trening og bevegelse har gjennom hele livet vært viktig for Karianne. Hun har idrettsbakgrunn fra håndball, men etter hvert i studietiden tok trening på treningssenter over interessen.

 Karianne er utdannet lærer, og i over 12 år har hun jobbet som instruktør på treningssenter ved siden av studier og jobb.

Etter mye om og men tok hun endelig steget og prøvde CrossFit i desember 2015. Det var kjærlighet ved første blikk.

 

Karianne legger stor vekt på god og sikker teknikk, fullstendige bevegelser og å etterfølge CrossFit standardene. 

alf erik Mathisen

Coach, Athlete

 • Alf er under opplæring og vil ta CrossFit Level 1 Trainer så snart det kommer til Norge.

Som liten lærte Alf å løpe før han lærte å gå og aktivitet har vært en naturlig del av livet siden. Som den rastløse typen han er, har han besøkt mange forskjellige typer idretter. Interessen for fotball, volleyball og spesielt turn har vært store lidenskaper for ham. Etter hvert kom rastløsheten igjen, og etter et spennende år i militæret begynte han med Crossfit i 2018.

Om det var konkurranseinstinktet eller variasjonen som grep han er usikkert, men bitt av basillen ble han. For en rastløs type var CrossFit den perfekte sporten, for man kan aldri bli fullt utlært i alt. Det å bryne seg på små og store svakheter og studere måter for å forbedre dem på har blitt en helt egen interesse for Alf. Med et konkurranseinstinkt av stål, kjærlighet for bevegelse og et hjerte for utfordringer har denne rastløse snekkeren funnet sitt andre hjem, nemlig i Crywolf Boxen.

org.nr. 822 712 622

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon

©2019 by CrossFit Crywolf

CrossFit-Crywolf-(png)-file-white.png