TEAM WOLF-FIT

KIM Håland

 • CrossFit Level 1 Trainer

 

Treningsreisen til unge Håland startet på treningssenteret, og som mange har erfart kommer motivasjonen i små doser der. Møtet med CrossFit høsten 2015 endret forholdet til trening, og han trengte bare 1 prøvetime før han var solgt. Den effektive treningsformen, det sosiale samholdet og den kontroversielle måten å trene på hvor man blander styrketrening og kondisjon satt som et skudd. Bedre livsstil og nye sunne vaner kom på kjøpet. I det siste har fokuset vært på olympisk vektløfting, men han kombinerer dette med CrossFit.
Kim er over gjennomsnittet interessert i olympisk vektløfting og ryktene sier at han har sett alt på YouTube og er ekspert på hook-grip. I dag jobber han som miljøarbeider i barnevernet og studerer Markedsføring & Ledelse på fulltid ved Universitet i Agder. Kim er en ja-person, han stiller alltid opp, er positiv og en lojal soldat!

Lise Wolff

 • CrossFit Level 1 Trainer

 • Precision Nutrition Level 1 Certified
  Kostholdsveileder

Lise Wolff begynte med CrossFit i 2015. Som mamma for to små gutter og som jurist med lederstilling var hun på utkikk etter en effektiv treningsform som bidro til å få hverdagskabalen til å gå opp. Hun var litt skeptisk da hun entret sin første CrossFit-time, men veien til å elske sporten var kort. Lekerommet til guttene hjemme ble etterhvert byttet ut med eget treningsrom. Plutselig var tiden inne for å åpne egen box, for å følge drømmen om å jobbe med det man virkelig elsker og for å få andre til å oppleve de fantastiske effektene denne typen trening gir. Lise digger variasjonen CrossFit byr på, og ikke minst lagfølelsen og samholdet i miljøet, da dette er noe hun har savnet etter hun sluttet som basketballspiller. Lise jakter på å bli bedre i CrossFit dag for dag og er veldig aktiv i sporten. I 2019 kom hun på 7. plass i Norgesmesterskapet i Functional Fitness (Masters).

Jøran Frustøl

 • CrossFit Level 1 Trainer

 • Eleiko Strength Coach Level 1

 • Personlig trener (AFPT)

 • Kostholdsveileder (AFPT)

Jøran Frustøl har drevet med trening helt fra ung alder, med sin største drøm: fotball proff. Fotballkarrieren endte raskt med meniskskader, flere kneoperasjoner, ryggproblematikk og mye plaget med astma og allergi. I tillegg til disse plagene var overvekt en utfordring. Han fant sin store passion for fitness i 2017 da han startet med CrossFit og siden den gang har han jaktet på bedre helse, vektnedgang og et generelt bedre liv.  Jøran er i dag veldig aktiv i CrossFit miljøet, konkurrerer i lokale CrossFit konkurranser og har en enorm interesse for sporten. I tillegg studerer han til å bli personlig trener, hvor også ernæring og kosthold er en sentral del av studiet.

org.nr. 822 712 622

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon

©2019 by CrossFit Crywolf