top of page

TEAM Crywolf

Lise Wolff

IMG_2725.jpg

Box owner, Coach, Certified Nutrition Specialist

 • CrossFit Level 2 Trainer

 • CrossFit Masters Trainer

 • Precision Nutrition Level 1 Certified
  Kostholdsveileder

Lise Wolff begynte med CrossFit i 2015. Som mamma for to små gutter og som jurist med lederstilling var hun på utkikk etter en effektiv treningsform som bidro til å få hverdagskabalen til å gå opp. Hun var litt skeptisk da hun entret sin første CrossFit-time, men veien til å elske sporten var kort. Lekerommet til guttene hjemme ble etterhvert byttet ut med eget treningsrom. Plutselig var tiden inne for å åpne egen box, for å følge drømmen om å jobbe med det man virkelig elsker og for å få andre til å oppleve de fantastiske effektene denne typen trening gir. Lise digger variasjonen CrossFit byr på, og ikke minst lagfølelsen og samholdet i miljøet, da dette er noe hun har savnet etter hun sluttet som basketballspiller. Lise jakter på å bli bedre i CrossFit dag for dag og er veldig aktiv i sporten. I 2019 kom hun på 7. plass i Norgesmesterskapet i Functional Fitness (Masters).

Jøran WOLFF

IMG_2691.jpg

Box owner, Coach, Certified Nutrition Specialist, Personal Trainer

 • CrossFit Level 2 Trainer

 • Eleiko Strength Coach Level 1

 • Personlig Trener 

 • Kostholdsveileder 

Høsten 2016 prøvde Jøran CrossFit under sterk tvil og ble hektet umiddelbart!

3 år senere sitter han i sin egen Box.

Før CrossFit hadde han store helseplager som astma, kraftig allergi, flere kneoperasjoner, vond rygg, og overvekt. Han fikk gjentatte beskjeder om at hopp og sprett ikke var for han, på grunn av helsetilstanden. Men hvem ler nå?

Jøran har aldri vært så Fit.

 CrossFit endret livet hans.

KIM Håland

IMG_2701.jpg

Coach

 • CrossFit Level 1 Trainer

 • Burgener weightlifting Level 1

 

Treningsreisen til unge Håland startet på treningssenteret, og som mange har erfart kommer motivasjonen i små doser der. Møtet med CrossFit høsten 2015 endret forholdet til trening, og han trengte bare 1 prøvetime før han var solgt. Den effektive treningsformen, det sosiale samholdet og den kontroversielle måten å trene på hvor man blander styrketrening og kondisjon satt som et skudd. Bedre livsstil og nye sunne vaner kom på kjøpet. I det siste har fokuset vært på olympisk vektløfting, men han kombinerer dette med CrossFit.
Kim er over gjennomsnittet interessert i olympisk vektløfting og ryktene sier at han har sett alt på YouTube og er ekspert på hook-grip. I dag jobber han som miljøarbeider i barnevernet og studerer Markedsføring & Ledelse på fulltid ved Universitet i Agder. Kim er en ja-person, han stiller alltid opp, er positiv og en lojal soldat!

Daniel Farsirotos

IMG_4171%5B9350%5D_edited.jpg

Coach

 • CrossFit Level 1 Trainer

Daniel har drevet med sport og idrett hele livet. I ungdommen gikk det mest i håndball og pumping på treningsstudio. Det var ikke før i senere år at han utviklet en mer seriøs interesse for trening da han begynte å følge et funksjonelt treningsprogram. Ikke så lenge etter utvidet interessen seg til å inkludere de olympiske løftene og derfra ble veien kort til CrossFit. Han ble med sin søster på TeamWod prøvetime og dagen etter meldte han seg inn. Han studerer sykepleie ved UIA og er veldig glad i yoga. Hvis du hilser på han med «namaste» vil du uten tvil få et stort smil tilbake.

Ørjan sagstuen

christoffer henriksen

ida katrine lindevik

cfcw bilde .jpg

Coach

 • CrossFit Level 1 Trainer

 

Kommer snart!

cfcw bilde .jpg

Coach

 • CrossFit Level 1 Trainer

 

Kommer snart!

cfcw bilde .jpg

Coach

 • CrossFit Level 1 Trainer

Kommer snart!

bottom of page