top of page
Fyllet Avokado

Kostholdsveiledning

Hva ønsker du hjelp med?

Vi er alle forskjellige, har ulike behov og målsetninger. Noen vil bygge muskler og opp i vekt, andre vil ned i vekt, mens noen vil endre kroppssammensetningen sin ved å få mer muskler og mindre fett. Uansett hva målet ditt er, så er vi opptatt av å finne en bærekraftig og varig livsstil for deg. Vi vet at treningen som foregår hos oss på Crywolf fungerer! Den gir både motivasjon, glede, energi, og fremgang. Vi vet også at et balansert kosthold kan gjøre at fremgangen blir enda bedre, for kosthold og trening henger nøye sammen, bare se hva som danner fundamentet i Crossfit-Pyramiden under. 

cf-pyramid.png

Crossfit-Pyramiden

Det er mange ulike tilnærminger til kosthold, og sammen finner vi den som passer deg best. Livet er til for leves, og derfor vil vi hjelpe deg å finne en god balanse som du kan leve med, samtidig som du får gode resultater. Vi kan hjelpe deg enten det er første gang du er med på kostholdsveiledning, eller om du «har vært på diett» halve livet :D Enten du vil ha en pang-start eller om du vil ha en litt roligere og mer balansert start på reisen din. Er du motivert til å komme i gang? Første steget er å ta kontakt med oss, så tar vi det derfra!

Kristiane H. Sandven, 41 år

Lise - du er en fantastisk støtte og veileder! Når man skal i gang med noe som er nytt, og litt skremmende - samtidig som det er lett å havne «tilbake» i gamle tankemønster, så er du gull å ha. Du forklarer og støtter, har full forståelse for at «livet» kan skje innimellom. Oppfølging en gang i uken er helt supert, og da med fokus på en «win» - noe positivt som man har kjent på den siste uken. En herlig fremgangsmåte! Selv om jeg bor i en annen by - så følger du meg like tett opp som om jeg skulle ha vært i boxen med deg. Jeg kan spørre deg om alt & ingenting, når som helst. Om det er på telefon, melding eller via app. Jeg er så glad for alt vi har oppnådd så langt, og gleder meg til resten! Jeg vet at det jeg setter meg som mål vil du hjelpe meg å nå på best mulig måte.

 

Om noen skulle ønske seg hjelp til kosthold, vekt eller trening - så vit at Lise har all kunnskap som trengs til å nå det man måtte ønske av mål. Små eller store. Med et engasjement og en motivasjon for andre som er herlig smittsom. Tusen takk for all visdom og hjelp så langt - you rock!

Ellen helene midling, 39 år

Lise: som coach har du for meg vært helt FANTASTISK! Du har laget planer og oppsett for meg som jeg har klart å forstå! Jeg har hatt mange kostholdsplaner, men alle har jeg feilet med fordi jeg har vært usikker og fordi det har vært en kjapp løsning. Vi har hatt oppfølgning fast en dag i uka og det har vært gull. Du lytter og skryter. Og når jeg har hatt en sprekk, så gir du meg allikevel skryt for alt jeg har fått til, og ikke dårlig samvittighet for den ene sprekken. For meg har du vært en ekstremt viktig støttespiller i livsendringen min. Jeg har kunne tatt kontakt når som helst når jeg har vært usikker på noe og får alltid ett svar som da får meg inn på rett vei. Og det er ikke en ting jeg ikke føler at jeg kan dele, vanskelige ting og hyggelige ting. Fremgangen og veien hit har vært veldig bra og jeg gleder meg til veien videre. Alle burde ha en Lise på fruktfatet.

tilbakemeldinger fra kunder

Din kostholdsveileder

Lise 1_edited.png

Lise Wolff

 • ​CrossFit Level 2 Trainer

 • CrossFit Masters Trainer

 • Precision Nutrition Level 1 kostholdsveileder

Matlagingsingredienser
Råbiff Biff

Planer og priser

Kostholdsveiledning kickoff

KR. 3.300,- 4 uker

 • Kostholdsveiledning med personlig oppfølging i 4 uker

 • Oppstartssamtale for å avdekke dine mål og hva du trenger fra meg.

 • Personlig tilpasset kostholdsplan ut fra dine mål

 • Mange digge oppskrifter, med rom for fleksibilitet og kos

 • Mulighet for endringer

 • Ukentlige check-ins i appen, og telefonsamtale (ca. 15 min)

 • Følg din utvikling i appen

 • Chat tilgjengelig 24/7
  * Tillegg kr. 600 for carb.cycling

etter 4 uker kickoff

KR. 1.700,- 4 uker

 • Vi fortsetter med løpende personlig oppfølging etter KickOff-perioden, pr 4 uker.

 • Personlig tilpasset kostholdsplan, med mulighet for endringer.

 • Mange digge oppskrifter, med rom for fleksibilitet og kos

 • Ukentlige check-ins i appen, og telefonsamtale (ca. 15 min)

 • Følg din utvikling i appen

 • Chat tilgjengelig 24/7
  *Tillegg kr. 300 for carb.cycling
  *Større endringer med nye utregninger, feks endringer fra en type plan til en annen type blir fakturert ekstra pr time). 

bottom of page