top of page

- Kristiane H. Sandven, 41 år -

Jeg har de siste årene prøvd diverse kostholdsråd, med varierende grad av suksess. Ingen av disse var gjennomførbare over lengre tid, og kiloene som var gått av kom raskt tilbake. Seks-syv kilo i pluss, og jeg hadde et sterkt ønske om å gjøre en varig endring. Da snakket jeg med Lise - den sterkeste og nydeligste CF-treneren i Kr.Sand. Hun skjønte med en gang hva jeg mente, og hadde en god plan for hvordan jeg skulle komme dit jeg ville. Hun gjorde grundig research på mitt kosthold, hva jeg likte å spise, og hvordan hverdagene mine var med tanke på aktivitet og trening. Hva mitt mål var. Deretter la hun opp kostholdsplaner og treningsopplegg for meg ut fra dette. Enkle og lette retningslinjer for hvordan jeg skulle gjennomføre ukene, planer som kunne utføres selv i en travel hverdag - og resultatene lot ikke vente på seg! Jeg nådde målvekten min, og er nå i gang med andre kroppsmessige mål - sammen med veldig god veiledning fra Lise ❤️

 

Lise - du er en fantastisk støtte og veileder! Når man skal i gang med noe som er nytt, og litt skremmende - samtidig som det er lett å havne «tilbake» i gamle tankemønster, så er du gull å ha. Du forklarer og støtter, har full forståelse for at «livet» kan skje innimellom. Oppfølging en gang i uken er helt supert, og da med fokus på en «win» - noe positivt som man har kjent på den siste uken. En herlig fremgangsmåte! Selv om jeg bor i en annen by - så følger du meg like tett opp som om jeg skulle ha vært i boxen med deg. Jeg kan spørre deg om alt & ingenting, når som helst. Om det er på telefon, melding eller via app. Jeg er så glad for alt vi har oppnådd så langt, og gleder meg til resten! Jeg vet at det jeg setter meg som mål vil du hjelpe meg å nå på best mulig måte.

 

Om noen skulle ønske seg hjelp til kosthold, vekt eller trening - så vit at Lise har all kunnskap som trengs til å nå det man måtte ønske av mål. Små eller store. Med et engasjement og en motivasjon for andre som er herlig smittsom. Tusen takk for all visdom og hjelp så langt - you rock!

tilbakemeldinger fra kunder

- Ellen h. Midling, 39 år -

Etter en lang tid med mye stress i livet og store endringer i hverdagen med tidspress og lite tid, var jeg plutselig 15 kg tyngre på vekta. Jeg trente jevnt og var for så vidt fornøyd med det, men kom liksom aldri videre. Pullups, der var jeg for tung og andre øvelser var også vanskelig å mestre. Jeg mistrivdes og følte meg ikke vel i egen kropp. Slet med mye dårlig samvittighet i henhold til mat. Prøvde forskjellige opplegg, men det funket dårlig. Enten var jeg sulten konstant eller så satt jeg med en middag og resten av familien med noe annet, og på toppen var jeg alene om det. Så når fristelsene kom, og tro meg det gjorde de hele tiden - så ga jeg etter! Maten hadde kontrollen over meg og hele min hverdag. Jeg måtte ha tilbake kontrollen. Jeg snakket med Lise på boxen og hun sa så fint, dette skal vi klare, oss to i sammen. Jeg gjorde jobben, men ikke alene. SAMMEN med noen, som støttet meg når jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Når jeg stod å kikket på sjokoladen og hadde lyst til å ta helt av, så var det bare å ringe for oppmuntrende ord! Jeg fikk tilbake kontrollen, jeg bestemmer over sjokoladen og maten - ikke motsatt. Jeg har også bedre trivsel med meg selv og masse progresjon på trening! Det har vært hardt, men det har vært noe av det lureste jeg har gjort. Jeg har lært og lærer fortsatt mye om meg selv, og de jeg har rundt meg og ikke minst det jeg har i kjøleskapet og på tallerkenen hver dag.

 

Lise: som coach har du for meg vært helt FANTASTISK! Du har laget planer og oppsett for meg som jeg har klart å forstå! Jeg har hatt mange kostholdsplaner, men alle har jeg feilet med fordi jeg har vært usikker og fordi det har vært en kjapp løsning. Vi har hatt oppfølgning fast en dag i uka og det har vært gull. Du lytter og skryter. Og når jeg har hatt en sprekk, så gir du meg allikevel skryt for alt jeg har fått til, og ikke dårlig samvittighet for den ene sprekken. For meg har du vært en ekstremt viktig støttespiller i livsendringen min. Jeg har kunne tatt kontakt når som helst når jeg har vært usikker på noe og får alltid ett svar som da får meg inn på rett vei. Og det er ikke en ting jeg ikke føler at jeg kan dele, vanskelige ting og hyggelige ting. Fremgangen og veien hit har vært veldig bra og jeg gleder meg til veien videre. Alle burde ha en Lise på fruktfatet.

bottom of page